Thursday, 15 January 2009

A Ferenc körút metróállomás (M3 - kék vonal)

Budapest, Ferenc körút, HÉV megálló, IX. kerület, metró, metróállomás, subway, U-bahnM3 (kék vonal)
Üllői út és Ferenc körút, VII. és IX. kerület találkozásánál, az Iparművészeti múzeum mellett

Kék és sárga alapszínű állomás, nem annyira lepusztult állapotban, mint a Kálvin-tér. Az eredetileg sárga székek meglehetősen tiritarkák mostanság, a sérülteket láthatóan más állomások piros részeiből pótolták. A vetítő itt sem müködik. Az alagút falán elhelyezett óriásreklámok (Multireklám) miatt igen elegáns módon áthelyezték az eredeti állomásneveket. Természetesen az ESMA (Népszava, VIP-lista, Peron) is beköltözött, hogy mindannyiunknak jobb legyen.

"A szerződés előnytelenségét mutatja, hogy a BKV tavaly év elején, Antal Attila vezérigazgatói működésének kezdetekor megpróbált módosítani a szerződés feltételein, ám a Peron Reklám a bebetonozott pozícióknak köszönhetően nem hajlott rá. Egy akkori becslés szerint a BKV megkaphatná a bérleti díj 5-10-szeresét is a reklámhelyekért."
(index.hu)

A Mahir Cityposter Kft-nek a Fideszes vezetésű városokkal kell beérnie, a liberális városban nem kapnak labdát.Ferenc körút, metróállomás, metró, subway, HÉV megálló, Budapest, IX. kerület, U-bahn, piac, aluljáró, illegális árusok
Az aluljáróban zöldségtől nyakkendőig mindenféle hasznos dolgot beszerezhetünk az alkalmilag naphosszat itt ténykedő illegális árusoktól.

Ferenc körút, metróállomás, metró, subway, HÉV megálló, Budapest, IX. kerület, U-bahn, Princess pékség, mozgólépcső
Princess "fejedelmi péksütemények" (ISAR 2000 Kft.)
Aba Botond tűzbiztos pék haverjai itt is a spájzban metró területén
vannak.
Egyenlőek és még egyenlőbbek.


Már meglátogatott metróállomások: Köbánya-Kispest (Köki), Kálvin tér

1 comment:

 1. Ferenc körút (Ferenc Boulevard) is a station on the M3 (North-South) line of the Budapest Metro. There is an exchange opportunity there for the 4-6 tram line.

  Opened 1977
  Type bored underground
  Platforms 1 island platform
  Depth 26.97 m

  ReplyDelete