Friday, 16 January 2009

Ecseri úti metróállomás (M3 - kék vonal)

Ecseri út, kék metró, M3, metró, metrómegálló, subway, metróállomás, U-bahn, Automatic Monitoring Station for Extraterestrials, haltestelle, graffiti, városvédő, városvédelem
Ecseri út, kék metró, M3, metró, metrómegálló, subway, metróállomás, U-bahn, Automatic Monitoring Station for Extraterestrials, haltestelle, graffiti, városvédő, városvédelem
M3 metróvonal, a József Attila lakótelep mellett

Meglehetősen jó állapotban, mínusz a Peron Reklám (Gellért Kis Gábor és társai) óriásplakátos vandalizmusa. Falba szerelt, elpusztíthatalan piros ülőkék, kőburkolatú falak, aranyszínű fémajtók. Szép. De most a reklámhiéna Peron Reklám már javában dolgozik a tönkrebaszásán. Talán mert ez egy viszonylag kisebb forgalmú metróállomás, ide nem tette be az izéjét a "nemtűzveszélyes, Aba Botond megmondta" Princess fejedelmi pékség. Cserébe az állomás területén egy lapkeres RELAY újságos működik, valószínűleg ez sem tűzveszélyes bolt.

"Pert nyert a BKV ellen egy adatvédelmi szakértő, aki a közlekedési cég és annak reklámhelyeit kizárólagosan értékesítő Peron Reklám Kft. szerződésére volt kíváncsi. A kétszer öt évre szóló, 5 milliárd forintos szerződés egyik módosítását Gellért Kis Gábor, az MSZP egyik médiapolitikusa írta alá a Peron ügyvezető igazgatójaként. A cég vezetéséhez tartozik egy fővárosi szocialista képviselő is."


"A fővárosi közműcégekkel jó üzletet kötni

A Peron Reklám Kft. két szakmai tulajdonosának régi a kötődése a fővárosi közműcégekhez. Az ESMA a budapesti lámpaoszlopokon, kandelábereken helyezett el hirdetéseket az Elektromos Művekkel kötött szerződés alapján. A Multireklám pedig a fővárossal szerződött a BKV buszmegállók oldalán látható citylight hirdetések elhelyezésére. A reklámhelyekért a cég nem fizet a se a BKV-nak, se a fővárosnak, csak a buszmegálló beállóját építi meg és tartja karban."

1 comment:

 1. Ecseri út (Ecseri street) is a station on the M3 (North-South) line of the Budapest Metro. Next to the station there are the northern blocks of Attila József microraion.

  Station information
  Opened 1980
  Type cut-and-cover underground
  Platforms 2 side platforms
  Depth 4.4 m

  ReplyDelete